Bastian – nu Dansk Veteran Champion

4/8-2018 var dagen for Nordisk Udstilling i Billund.

Jerry startede op med at vinde i mellemklassen og endte med at blive dagens 3. bedste Basset han.

Bastian gjorde rent bord og fik sit sidste veteran cert og er derfor
Dansk Veteran Champion – eller DKVECH
Samtidig endte han op som dagens 2. bedste Basset Han.

Nannas 1. udstilling vil sent blive glemt. Dagen før udstillingen, overvejede vi om hun overhovedet skulle med, da hun havde tumlet lidt for vildt med sin “lille” nevø (Jerry) så hun haltede.. Men heldigvis bestemte Birgitte sig for at tage hende med! Det endte op med at hun vandt i Juniorklassen og fik Junior Cert. Da den bedste tæve skulle findes, var det så tid til endnu en “sejers dans.” Nanna blev nemlig placeret som næstbedste tæve – kun paceret af en champion – og fik derfor cert og det nordiske reserve cert.