Afrodite

Bi-Jo Bassen Afrodite

4/2-2014 – 20/7-2020

cimg1726
Afrodite 18 mdr.

Afrodite var uden tvivl, husets lille Dronning. Afrodite sad under fødslen, på tværs, så fødslen gik i stå. Vi måtte en tur til dyrlæge, for at få lidt hjælp. -så vi plejede at joke med at Afrodite under fødslen sad på tværs -og hun har været på tværs lige siden… Hun var engle blid, når hun lagde på dit skød og bliver kælet med. Glemte du at kæle med hende, skulle du nok får besked på at du havde glemt noget… Det skete med en blanding af et piv/klynk/bjæf – og var det ikke nok – ja så måtte man jo tage andre metoder i brug … Så kommer de store bogstaver i brug !

cimg1715
Afrodite som vi kendte hende bedst – Hvis hun kunne komme til det, så fik du altså liiiige et lille kys…

Hun var også byens største sludrechatol ! Man kunne føre lange samtaler med hende, hvor hun lystigt kommenterede hver eneste sætning du sagde. Det er en af de meget underholdende ting ved at have basser. -Og skulle hun så samtidig, lige kunne snige et enkelt “kys” med i farten, så er hendes dag reddet.

Hun var også husets ubestridte bedste alarm. Af en eller anden underlig grund, havde Afrodite aldrig rigtig fået lært at gø som en rigtig hund, men til gengæld kunne hun skrige, så nabobyens borger frygtede at en flok børn blev mishandlet på det groveste… -og lige så kærlig og snaksagelig hun kunne være – lige så strid en kæl…. kaunne hun være, hvis nogen af de “slemme drenge” kom for tæt på hendes numse… Så fik de besked på af smutte ! -og dét kunne kun gå for langsomt !

cimg1807
10 mdr gammel Afrodite, som reservemor, med Anebell’s hvalpe.

Netop Afrodites kærlige sider, nød vi godt af, da vi havde vores B-Kuld. Her passede Afrodite kuldet fra de var få timer, til de flyttede hjemme fra, som var de hendes hvalpe. Havde det ikke været for hende, havde vi aldrig kommet gennem det mareridt, som dette kuld var. Afrodite var på dette tidspunkt kun 10 mdr. ! Det er vildt at tænke sig at en så ung hund, kan have SÅ stærke moder følelser, at den går ind og overtager moderrollen, selv om den ikke selv har været drægtig ! Naturen kan være så smuk og til tider ekstremt overvældende !

Bi-Jo Bassen Afrodite - 7 mdr. ved Svenska Basset Hound Sällskapet’s årlige udstilling i Tånga Hed

Bi-Jo Bassen Afrodite – 7 mdr. ved Svenska Basset Hound Sällskapet’s årlige udstilling i Tånga Hed

Bi-Jo Bassens Afrodite - 1 døgn
Bi-Jo Bassens Afrodite – 1 døgn – På dette tidspunkt havde hun fået tilnavnet “Zebraen”
Bi-Jo Bassens Afrodite - 10 dage
Bi-Jo Bassens Afrodite – 10 dage – Så har “Zebraen” skiftet navn til Afrodite

 

 

 

 

 

 

Bi-Jo Bassens Afrodite - 3 uger
Bi-Jo Bassens Afrodite – 3 uger – Her har Afrodite fanget Birgittes hår…
afrodite-004
Bi-Jo Bassens Afrodite – 7 uger – Instruktør og eksteriører dommer Mette Aunsberg er her i gang med hvalpetesten af Afrodite.