Afrodite

Bi-Jo Bassen Afrodite

cimg1726
Afrodite 18 mdr.

Afrodite er uden tvivl, husets lille Dronning. Afrodite sad under fødslen, på tværs, så fødslen gik i stå. Vi måtte en tur til dyrlæge, for at få lidt hjælp. -så vi plejer at joke med at Afrodite under fødslen sad på tværs -og hun har været på tværs lige siden… Hun er engle blid, når hun ligger på dit skød og bliver kælet med. Glemmer du at kæle med hende, skal du nok får besked på at du har glemt noget… Det sker med en blanding af et piv/klynk/bjæf – og er det ikke nok – ja så må man jo tage andre metoder i brug … Så kommer de store bogstaver i brug !

cimg1715
Afrodite som vi kender hende bedst – Hvis hun kan komme til det, så får du altså liiiige et lille kys…

Hun er også byens største sludrechatol ! Man kan føre lange samtaler med hende, hvor hun lystigt kommenterer hver eneste sætning du siger. Det er en af de meget underholdende ting ved at have basser. -Og skulle hun så samtidig, lige kunne snige et enkelt “kys” med i farten, så er hendes dag redet.

Hun er også husets ubestridte bedste alarm. Af en eller anden underlig grund, har Afrodite aldrig rigtig fået lært at gø som en rigtig hund, men til gengæld kan hun skrige, så nabobyens borger frygter at en flok børn bliver mishandlet på det groveste… -og lige så kærlig og snaksagelig hun kan være – lige så strid en kæl…. kan hun være, hvis nogen af de “slemme drenge” kommer for tæt på hendes numse… Så får de besked på af smutte ! -og dét kan kun gå for langsomt !

cimg1807
10 mdr gammel Afrodite, som reservemor, med Anebell’s hvalpe.

Netop Afrodites kærlige sider, nød vi godt af, da vi havde vores B-Kuld. Her passede Afrodite kuldet fra de var få timer, til de flyttede hjemme fra, som var de hendes hvalpe. Havde det ikke været for hende, havde vi aldrig kommet gennem det mareridt, som dette kuld var. Afrodite var på dette tidspunkt kun 10 mdr. ! Det er vildt at tænke sig at en så ung hund, kan have SÅ stærke moder følelser, at den går ind og overtager moderrollen, selv om den ikke selv har været drægtig ! Naturen kan være så smuk og til tider ekstremt overvældende !

Bi-Jo Bassen Afrodite - 7 mdr. ved Svenska Basset Hound Sällskapet’s årlige udstilling i Tånga Hed

Bi-Jo Bassen Afrodite – 7 mdr. ved Svenska Basset Hound Sällskapet’s årlige udstilling i Tånga Hed

Bi-Jo Bassens Afrodite - 1 døgn
Bi-Jo Bassens Afrodite – 1 døgn – På dette tidspunkt havde hun fået tilnavnet “Zebraen”
Bi-Jo Bassens Afrodite - 10 dage
Bi-Jo Bassens Afrodite – 10 dage – Så har “Zebraen” skiftet navn til Afrodite

 

 

 

 

 

 

Bi-Jo Bassens Afrodite - 3 uger
Bi-Jo Bassens Afrodite – 3 uger – Her har Afrodite fanget Birgittes hår…
afrodite-004
Bi-Jo Bassens Afrodite – 7 uger – Instruktør og eksteriører dommer Mette Aunsberg er her i gang med hvalpetesten af Afrodite.