Hvalpe på vej

Vi venter hvalpe ca. d. 24. September 2017.

Nyfødt D-Kuld

Læs om vores forrige kuld her.

Læs også om de kommende forældre her:

Det kommende kuld:
Hvalpenes indavlprocenten vil blive 0% og hvalpene opdrættes, efter Dansk Kennel Klub og Basset Klubbens fysiske og etiske avls anbefalinger, hvilket gør at hvalpene får DKK og Basset Klubbens højeste udmærkelse påført deres stambøger.
Denne udmærkelse, er DIN garanti for at hvalpene er opdrættet under de absolut bedste forhold.

Vi forventer hvalpe af høj kvalitet, med perfekt ‘basset sind.’
Hvalpene vil ikke blive kæmpe store 40 kg’s tunge basser ! De vil typisk ligge i den lidt lettere ende af skalaen. Det bevirker, efter vores erfaring, at de er mere aktive og adrætte og vil holde sig sunde gennem hele deres liv.

Generelt:
I kan blive skrevet op til en hvalp – og hvis i er 1. gangs basset købere, kan i også komme på besøg og få en seriøs snak omkring det at få en basset hvalp inden for husets 4 væge.

Lad os med det samme gøre én ting klart !
INGEN kan købe en hvalp hos os uden at have været på besøg hos os først! Vi vil være sikre på at I er 100 % klar over, hvad det er I går ind til. Lige ledes skal vi være sikre på at hvalpen passer ind i jeres familie. Intet er mere ulykkeligt, end at opdage at man har taget et forkert valg, og har fået en hvalp/race der slet ikke passer ind i ens hverdag.